4.12.2014 г., 18:05 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
595 0 0

Днес, пожела си ме - гола
И ето, гола пред тебе стоя
Къде да застана,
За да ме снимаш с очи
Спомен незабравим да оставя
Пълен с усмивки
И безброй слънчеви лъчи

Пожелай ме, където поискаш
Заставам без свян
Твоя мечта
Аз – твой съкровен
Най-истински блян

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??