14.03.2007 г., 15:58 ч.

Желание 

  Поезия
948 0 12

Желание


 
 Докосни очите ми
 със нежните си пръсти,
 във моята вселена
 отвори врата!
 Ела и тихо влез!
 Съзри ме горе!
 Ще паднат
 две звезди красиви
 в твоята ръка.
 Не се страхувай,
 няма да те парят,
 за тебе само
 нежно ще блестят !
 Със тиха, чиста обич
 сред безкрая
 единствено
 за твоето сърце
 ще заискрят.
 А ти...
 Във вечността
 ги съзерцавай...
 но днес
 почувствай ги,
 за миг неповторим,
 за миг, във който
 ти
 и аз отново
 обичащи
 
 ще се родим...

 

© Златка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??