Желание
Докосни очите ми
със нежните си пръсти,
във моята вселена
отвори врата!
Ела и тихо влез!
Съзри ме горе!
Ще паднат
две звезди красиви
в твоята ръка.
Не се страхувай,
няма да те парят,
за тебе само
нежно ще блестят !
Със тиха, чиста обич
сред безкрая
единствено
за твоето сърце
ще заискрят.
А ти...
Във вечността
ги съзерцавай...
но днес
почувствай ги,
за миг неповторим,
за миг, във който
ти
и аз отново
обичащи
ще се родим...
© Златка Петкова All rights reserved.