20.06.2007 г., 18:51 ч.

ЖЕЛАНИЕ 

  Поезия
435 0 1

Не от обич родени
тези мисли среднощни
са навярно за тебе
мое искано още,
мое сън несънувано,
негрехуване плахо,
невротично будуване -
невротично,но сладко.
Изпомачкани изгреви
и чаршафи намачкани,
и далечно и близко е...
за надежди е кратко.
За стихии родена
укротена пристъпвам,
укротена за тебе,
моя обич некръстена.
Нека бъда сълза
притаена в очите ти-
в страст и хаос родена,
тайнствен спомен за дните
на измачкани изгреви
и чаршафи намачкани,
невротично будуване
в еротично очакване.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??