26.08.2008 г., 8:50 ч.

Желание 

  Поезия
582 0 0

Едно желание в мен расте -

да бъда пак във твоите ръце.

Една целувка само стига,

за да се почувствам аз щастлива.

 

Не знаеш колко страст във нас гори.

И да знаеш, къде си ти сега?

Две тела чакат да се слеят

и като свещ да се разлеят.

 

Един поглед ни стига да се опознаем,

едно докосване и горим.

Устните стават жар, а ръцете - пламък.

 

Не ми говори, а докосни.

С думите не можеш да ме убедиш,

но с любовта си можеш да ме подлудиш.

 

Тази нощ става специална:

една романтика ти ми подари.

Не пъди мислите,

те не са грешка, а желание.

 

Остани, за да се събудим заедно

и денят да не забрави нощта.

Остани и това е -

душата ми крещи, за тебе моли.

 

Повече не искам да говоря,

остави телата, а ние да мълчим.

Това не е грешка, а желание.

Остани, при мене остани...

 

 

 

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??