31.08.2010 г., 21:00 ч.

Желание 

  Поезия » Еротична
1935 1 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

 

 

Твоето тяло -

безупречно, строго,

нежно обгръща моето -

порочно и страстно,

ухаещо и тръпнещо за ласки.

И пулсират задъханите вени,

и молят очите ми - "още",

а ръцете нетърпеливо те търсят.

Къдриците ти -

палаво разпилени

върху гърдите ми  топли,

танцуват вечния танц на любовта,

а срещу нас през прозореца

слънцето игриво наднича !  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:168193dc

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??