12.04.2009 г., 19:30 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
463 0 0

Искам да ти кажа толкова неща,
но в заблуда те държа.
Иска ми се всичко аз да ти разкажа -
чувства, мисли, състояния.
Но не мога нищо аз да кажа,
защото си далеч.
И не на километри хиляди,
а далеч от моето сърце.
Така съжалявам, че потъпкахме
приятелство прекрасно,
заради чувства силни, нежелани...
Ще запазя спомена за теб 
и всичко свято, което ни държеше
като едно цяло...

© Радка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??