31.01.2009 г., 8:11 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
1284 0 11
... и искам

да съм ненаписаният стих,
пред който тих ще отмаляваш;

В копнежа - да го Сътвориш
и в тайнството - да го отлагаш.

© Христина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??