19.02.2015 г., 22:55 ч.

Желания от думи 

  Поезия » Еротична
1056 1 3

Желания от думи

 

Мъжествено към мен пристъпваш,

гласът ти шепне в моята коса.

Възбудено с ръцете си потръпваш,

обгръщайки игриво женската снага.

 

Усещам тялото ти, топлината -

страстта, извираща под нас!

И чувствам влага в дълбината,

обзема ме желание, екстаз!

 

Не бързаш никак, майсторски опипваш

гръдта набъбнала от грях…

Завърташ ме и гърбом ме засипваш

с целувки мокри като водопад!

 

Поваляш ме грижливо на земята,

ръката ти умело си проправя път

към лоното на страст облята -

проникваш през пулсиращия кът.

 

Към теб притегляш ме чевръсто

усещам мъжествеността -

възбудена и дръзка, твърда,

на границата на арогантността!

 

Пронизваш ме внезапно, мощно

и звук изтръгва се от мен!

Очите ми те гледат еротично, пошло

и искам още дълго да си в мен!

 

 

 

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??