Желания от думи
Мъжествено към мен пристъпваш,
гласът ти шепне в моята коса.
Възбудено с ръцете си потръпваш,
обгръщайки игриво женската снага.
Усещам тялото ти, топлината -
страстта, извираща под нас!
И чувствам влага в дълбината,
обзема ме желание, екстаз!
Не бързаш никак, майсторски опипваш
гръдта набъбнала от грях…
Завърташ ме и гърбом ме засипваш
с целувки мокри като водопад!
Поваляш ме грижливо на земята,
ръката ти умело си проправя път
към лоното на страст облята -
проникваш през пулсиращия кът.
Към теб притегляш ме чевръсто
усещам мъжествеността -
възбудена и дръзка, твърда,
на границата на арогантността!
Пронизваш ме внезапно, мощно
и звук изтръгва се от мен!
Очите ми те гледат еротично, пошло
и искам още дълго да си в мен!
© Манипулирам All rights reserved.
Хареса ми! Браво!