22.05.2006 г., 0:18 ч.

Желая те 

  Поезия
1630 0 3

 

Ти си тук толкова близо.

Ти си тук, а те чувствам толкова далечен.

Моля те, иди си!

Моля те, за да те почувствам по-близък.

 

Погледни ме! Да, точно така –

с тези прекрасни очи.

Погледни ме и виж

през моите очи душата ми.

 

Желая те – не тук, не сега.

Желая те във всяко тук и сега.

 

Искай ме, както искаш енергията

да бушува в теб.

Искай ме, както знаеш, че само аз

мога да ти дам всичко.

 

Прегърни ме,

почувствай кипежа в мен.

Прегърни ме,

за да разбереш любовта ми.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??