Ти си тук толкова близо.
Ти си тук, а те чувствам толкова далечен.
Моля те, иди си!
Моля те, за да те почувствам по-близък.
Погледни ме! Да, точно така –
с тези прекрасни очи.
Погледни ме и виж
през моите очи душата ми.
Желая те – не тук, не сега.
Желая те във всяко тук и сега.
Искай ме, както искаш енергията
да бушува в теб.
Искай ме, както знаеш, че само аз
мога да ти дам всичко.
Прегърни ме,
почувствай кипежа в мен.
Прегърни ме,
за да разбереш любовта ми.
© София Русева All rights reserved.
Желая те във всяко тук и сега.