23.07.2008 г., 0:50 ч.

Желая те 

  Поезия » Любовна
766 0 3
 

Живея заради теб,

Единствен си за мен.

Любя само теб,

Ангелите са със мен.

Яростта, когато те обземе

Тръгваш си от мен?...

Едва ли ще го сториш, щом обичам те!

 

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??