27.03.2011 г., 14:02 ч.

Желая те до мен 

  Поезия » Любовна
2869 0 2

Искам да заспивам с твоята топлина и нежност.
Сгушенa в тялото ми, да си моя в нощта.
Да те прегръщам и чувствам, когато си до мен...
желая да изследвам всяка част от твоето тяло.
Искам устните ти по мен...
Да слеем влажността...
искам да трепериш от страст.
Горещо е...
изгарям...
желая те до мен - цяла нощ и всеки ден!

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??