10.04.2019 г., 11:50 ч.

Желая за мислите си аз да ти разкажа 

  Поезия » Любовна
410 1 0

Желая за мислите си аз да ти разкажа , отдавна терзаещи моята душа.

Твърде късно е номера да избера – часовника показва полунощ .

Вярвам ,че отдавна те познавам аз от времена  далечни и незнайни бяхме близки ,но се  разделихме  .

В един ден щастието ни бе отнето ,но надеждата отправи мислите ми към звездите водещи съдбите ни от векове.

В сърцето си ще бъда с теб ,не плачи ! Във вечността ще те обичам аз ...

© Катя Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??