13.07.2010 г., 20:46 ч.

Желязо и сърце 

  Поезия
688 0 6

 

 

 

Скъсан лист и лошо време,

до чаша с вино - списък с грехове,

от пистолета няма смисъл вече,

за какво му е сега то да умре?

 

Един живот живян случайно -

карти, фасове, сутиен,

на една везна - съвсем наравно -

стоят желязо и сърце.

 

И е казано - сърцето побеждава,

дори да трябва после да умре,

то ще накаже собствения си убиец

за любовта, която му отне.

 

 

 

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??