20.08.2011 г., 15:17 ч.

Жена 

  Поезия » Бели стихове
488 0 0

Най-чиста съм в душата си.

Защото съм жена.

Нося в сърцето си всички послания на Вселената.

И ги вплитам в сърцето си.

Само аз знам как.

Най-силна съм в обичта си.

Превръщам се в топла  звезда.

На всеки дарявам от своята доброта.

Познавам и болката.

Знам колко изстрадана е всяка моя сълза.

Идва от най-съкровената тайна.

Издайница на моята слабост.

Това е женската ми участ -

дори да съм горда, понякога зла,

аз нося във времето своята карма -

да бъда просто Жена!...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??