За съжаление приятелството гори като свещ,
и лесно угасва от женски копнеж.
Тук идва ролята на жената,
имам предвид на сатаната.
Тя между приятели застава
и на цялото ти внимание се надява,
а веднъж приятел загубиш ли,
по-добре побързай и си го върни.
Изтръгни змията от себе си
и със своя приятел се сдобри.
А за любовта просто забрави.
Защото любовта е ябълката на раздора,
разделила Адам и Бога.
За съжаление жената е, което
свали всички нас от небето.
Може да ме наричате антифеминист,
аз съм един реалист.
© Николай Бунев Всички права запазени