25.01.2017 г., 13:52 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
369 0 0

Питаш ме каква съм.

Свежа съм като гората.

Волна като орела.

Силна като земята.

Гореща като пожара.

Далечна като звездите.

Чиста като росата.

Копнееща като луната.

Аз съм българка.

Аз съм жена.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??