14.09.2014 г., 21:04 ч.

Жена-пожар 

  Поезия » Любовна
605 0 2

Срещал ли си досега жена-пожар,

която носи огън в сърцето?

Не ще да се спасиш, дори да си пожарникар,

когато с обич срещнеш и лицето.

 

С очи от пламък първо ще те прикове,

магия нежна в тебе ще запали,

а после леко с огнените си ръце,

пожар от чувства сладко ще разпали.

 

С устни огнени следи по теб,

жарко после ще направи,

до полуда, нежно с език горещ,

сладко теб ще те опари.

 

Като малки въглени ще са

влажните целувки страстни,

като разгорял се огнен жар,

ласките ще са прекрасни.

 

Пламенна жена съм аз,

страстен огън нося в душата,

ако не те е страх от любовния пожар,

ела при мен и теб да те запаля.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??