9.01.2024 г., 16:51 ч.

Жена съм 

  Поезия » Любовна
80 2 1

И двеста пъти да повторя,
недей да казваш, че боли!
Боли от моята умора,
че любовта във мене спи.


Аз искам страст, аз искам огън, 
от сладко щастие сълзи
и нежните докосвания, и обич.
Нима е много, трепети, искри?


Достатъчно е погледът да блесне,
копнеж да видя в тези две очи.
Жена съм, толкова е лесно!
Към мене крачка правиш...и...


 

© Екатерина Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??