8.03.2013 г., 8:55 ч.

Жената... 

  Поезия
502 0 2

Не бъди прекалено мил,

скривай ироничните обиди.

Близостта внаги си крил,

моята нека да се види.

 

Искам само мен да гледаш,

да не се обръщаш настрани.

От любов недей да страдаш,

горд, непреклонен остани.

 

Когато сама лекувам рани,

отстъпи, не успокоявай.

Когато тълпа от хора са събрани,

бъди близо, не ме оставяй.

 

И не казвай, че те обърквам,

"Жени!" - отегчено не говори.

Неразбрана щом помръквам,

нямаш място тук. Върви!!!

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Искам само мен да гледаш,... бъди близо, не ме оставяй.
    ..."Жени!" - отегчено не говори... Неразбрана щом помръквам,
    нямаш място тук." Да, няма място. Хареса ми! Успех!
  • Нелка, честит празник!
Предложения
: ??:??