7.05.2020 г., 23:58 ч.

Жената 

  Поезия » Любовна
600 2 2

 

 

Хей, приятелю! Ти цениш ли жената?! 

Хей, неразумнико! Ти почиташ ли я!? 

Хей, еднооки! Ти разбираш ли я?! 

Хей, слепецо! Ти усещаш ли жената?! 

 

Тя е всичко на тоя свят, че и отвъд него!

Тя е и ангел Божи, и демон сатанински! 

Двете същности крие тя, в едно изящно тяло! 

Слепецо! Ти усещаш ли жената?! 

 

С усмивка ангелска, тя примамва те!! 

С характер дяволски, тя пленява те!! 

И с косите копринени, нейн пленник вечен ти оставаш! 

И с устни сегаа, тяя убива тее! 

 

Ти усещаш ли жената! 

Усещаш ли нейния допир?! 

Усещаш ли нейната усмивка?! 

Усещаш ли нейното сърце, как бие за тебе?! 

 

Неразумнико! 

Тя те обича! И дава всяка минута за тебе! 

Тя е до  теб, когато много други си отиват! 

Неразумнико! Тя е твоя! 


 

© Пресиян Малчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??