30.01.2022 г., 11:51 ч.

Жената до мен 

  Поезия
188 0 1

Жената до мен

каква ли ще бъде?

Нощ или ден?

Дали ще се сбъдне?
 

Жената до мен

дали ще заплаче,

когато е в плен

на мъката мрачна?
 

Жената до мен

дали ще обича

живота зелен?

Какво ще облича?
 

Жената до мен,

жена от корица,

ще бъде рефрен.

Ще бъде кралица...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??