21.08.2006 г., 0:31 ч.

Жената когато обикне мъжа 

  Поезия
837 0 6
Жената, когато обикне мъжа
Весела Кънчева

Жената, когато обикне мъжа,
тогава животът се преобразява,
че нали в действителност
не мъжът избира, а жената?

Когато жената обича мъжа,
тя е негов надежден пристан,
където винаги е приет с усмивка
и с целувка той е приласкан...

Когато и мъжът обикне жената,
животът прекрасен става, и никога не ще ги разделят
ни разочарования, ни беди...

11.02.2006г.
София

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??