ЖЕНИ И ВИНО
--------------------------
Жени и вино.
Вино и жени.
Така минават
мъжките ми дни.
Защото сам....
Отново ще боли.
Руйно вино,
кръшна снага.
Руйно вино - девойка млада.
руйно вино - риба мряна.
Отново пак съм
старата бохема.
Влюбено сърце
с руйно вино
и женска плът лекувам.
Руйно вино -
балсам сърдечен.
Та нали няма
да съм вечен.
Защото после там,
вечно ще съм сам.
© Димитър Митов Всички права запазени