9.03.2013 г., 3:28 ч.

Женска изповед 

  Поезия » Любовна
714 0 2

Понякога съм неуместна, но прости ми, обичам и греша - жена съм!

Понякога съм адски милостива, понякога от себе си се плаша.

 

Понякога съм доста безразсъдна, понякога от страх дори треперя,

 понякога си искам да те мразя,  понякога все   искам  да намеря

 една причина и за миг да те оставя, една причина да не искам да те виждам,

 една причина... но такава няма, важното е теб че те обичам!

 

Понякога и думите си не подбирам, друг път съм сякаш онемяла,

понякога самата аз не се разбирам, макар и малко поумняла,

като дете се радвам, че те имам, когато казваш: „Ти си моя”,

дори не виждаш, че от тебе взимам дъха, душата ти и всичко твое!

 

Завинаги ме запази такава - еднаква и до болка променлива,

обещавам, че за теб ще бъда вода и въздух, нужната ти сила.

Понякога ще бъда слабостта ти, сълза в очите ти красиви,

но ще остана с тебе до смъртта ти, ще бъда твоя, докато сме живи!!

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...за теб ще бъда вода и въздух,нужната ти сила.Какво повече може да дадеш на любимия човек.Прекрасно е.
  • "... жена съм! ... важното е теб че те обичам! ... ще бъда твоя, докато сме живи!!" Да, това е важно. Хареса ми. Успех!
Предложения
: ??:??