Прекрасни махагонови очи,
а леден пламък в тях гори.
Студено, мургаво лице,
запечатан образ в моето сърце.
И тяло в мъжка сила,
на твоята душа закрила.
Трепеттът на твоето сърце -
малко късче от полярни ледове.
Такъв е твоят образ в моята душа,
това си ти за мен - жестока красота!
Щом за миг затворя очи,
в съзнанието ми идваш единствен ти
и носиш със себе си болка и тъга,
и жаждата за ледената красота.
Ти седнал си на дяволския трон,
а този трон е в моето сърце.
И пламъци, потънали пред теб в дълбок поклон,
се сблъскват с ледена обвивка в душата на едно момче.
Едно момче със зла и ледена душа,
мъж с жестока красота!
© Ива Всички права запазени