23.10.2016 г., 16:55 ч.  

Житейската ми философия 

  Поезия » Философска
315 0 2

Много болка душите гнети,

злини тровят нашите сърца,

но Бог умря, за да ни прости,

че обича ни като свои деца.

 

Той няма да ни изостави,

обича ни в греха ни дори,

вярвай и ще се справиш,

добро в живота си твори!

 

И тъй - правдата ти почитай,

злото в теб самия победи,

ближния като себе си обичай

и Бог щедро ще те награди!

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имал съм предвид, че хората са любимите деца на Бога - той, разбира се, има и други творения.
  • Бог лично ли ти каза че има деца и си сред любимите му?
Предложения
: ??:??