12.12.2006 г., 16:44 ч.

Житейски сюжети 

  Поезия
798 0 9
Приказки зимни
и пролетни стихове.
Живот ги рисува -
незнаещ умора.
Герои сме ние -
понякога истински,
понякога мъдри,
понякога хора.
Приказки зимни
и пролетни стихове.
Летни комедии
с плаж край морето.
Сменя се жанра
с времето литнало...

Прошарена есен
срича сонети.


© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??