12 dic 2006, 16:44

Житейски сюжети 

  Poesía
808 0 9
Приказки зимни
и пролетни стихове.
Живот ги рисува -
незнаещ умора.
Герои сме ние -
понякога истински,
понякога мъдри,
понякога хора.
Приказки зимни
и пролетни стихове.
Летни комедии
с плаж край морето.
Сменя се жанра
с времето литнало...

Прошарена есен
срича сонети.


© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??