Ж И В А В О Д А
Да зърнеш Господ значи,че си открил себе си
и от тук нататък ще продължаваш да се донамираш и усъвършенстваш,
ще растат твоите дадености и потребности,
които ще те амбицират,да продължаваш,да пътешестваш.
Божественото ще продължи,да проблясва,
ще те провокира и други подире си да повлечеш,
този път минава през красоти и върви към Прекрасност,
провокираща Живата Вода в теб,да тече.
04.07.2024 г. гр. Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени