23.09.2017 г., 22:01 ч.

Живей 

  Поезия » Гражданска
307 2 5

Живей го, със шепи живей го.
Направи един лъвски скок,
подобно на дякона Левски,
живял и умрял за народ.
 

Живей и си късай с наслада.
Живей и копней за мига. 
Прескачай всички огради,
за да кажеш накрая ,,живях’’.
 

На утрото казвай ,,здравей’’.
На залеза казвай ,,довиждане’’.
Живей го, живей го, живей,
и рядко търси му смисъла.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??