Вземи ме на ръце
и тихо отведи ме,
там, където ще сме двама
и гола ще е любовта ни.
На прага на дома - мечта,
на прага на живота ни от тук нататък,
нека се обичаме така,
та от нас остане отпечатък.
И тогава длан в дланта си вплели,
да си спомним с трепет всеки зов.
Как един до друг сме двамата вървели,
но защото сме живели с теб, с ЛЮБОВ!!!
© Диана Всички права запазени