Потънала в дрямка,
беззъба уста ме целуна.
Събудих се, застрелях я с поглед -
беше смъртта.
Не чаках и минута,
изтърсих леглото
от стария, прашен живот,
нахвърлях пръст, посадих нов
и легнах да почина.
2010г.
© Невена Григорова Всички права запазени