23 авг. 2010 г., 00:04

Живея насън 

  Поэзия
618 0 1

 

Потънала в дрямка,

беззъба уста ме целуна.

Събудих се, застрелях я с поглед - 

беше смъртта.

 

Не чаках и минута,

изтърсих леглото

от стария, прашен живот,

нахвърлях пръст, посадих нов

и легнах да почина.

 

2010г.

© Невена Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??