26.10.2017 г., 0:23 ч.

Живея те ... 

  Поезия » Любовна
666 3 13

Живея те...

в онези мигове,

най-скритите, в които

аз съм ти,

а ти си в мен.

И всеки галещ полъх

е обичане,

с дъха на нашето небе.

Където,

само ти и аз пътуваме

с едни криле

от сбъднат миг.

И всеки полет е

съдбовно вплитане

на две души и...

АЗ и ТИ...                  

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??