19.04.2008 г., 8:43 ч.

Живот 

  Поезия
515 0 1

В живота си падах безброй пъти...
В живота си изправях се, изтривах пепелта...
В животи си аз болката преглъщах,
изплаках хиляди сълзи...


В живота си аз любовта опитах...
Със смисъл живота си изпълних...
Без думи, без мисли, без душа... това ми даде любовта...


В живота си аз крещях...
Борех се, за помощ молех се...
Исках - постигах...
Взимах - давах...
Тръгвах си - връщах се...


Сега съм силна...
Сега не ме е страх...
В живота си сама съм -
ще се боря аз докрай!

© Буба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??