28.05.2021 г., 14:33 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
293 1 0

Животът е безкрайни друми,

Неспособни да се облекат в думи.

И дори за миг да изгубиш същността,

Затвори очи, почувствай любовта!

 

Почувствай свободата, волността,

На природата безкрайната красота.

Спонтанно изкъпи се в синьото море,

Погледни нагоре - безкрайното небе!

 

Нека душата се рее над сивотата,

Лети нагоре, високо над нещата!

Твори красота с мисли, думи и боички,

Споделяй изкуството си с всички!

 

Бъди нечии страст и вдъхновение,

Буди в нечия душа чисто възхищение,

И тогава ще оставиш ти следа,

На този свят в безкрайността!

© В. Хр. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??