25.05.2011 г., 22:18 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
522 0 0

Да живееш, значи трябва да обичаш.

Да се усмихваш всеки ден.

 

Дори и трудности да те застигат,

да се изправяш, за да не бъдеш победен.

 

Да осъзнаеш, че живееш ден за ден,

а не от планове да бъдеш запленен.

 

Да разбереш, че не напразно си роден,

да не попадаш на злобата в плен.

 

Осъзнаеш ли го, ще бъдеш оценен,

защото животът обича, когато не си сломен.

 

И той ти се усмихва, когато ти го правиш всеки ден.

 

:)

© Елена Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??