19.03.2021 г., 11:39 ч.

Живот е с тебе красотата 

  Поезия » Любовна
510 0 2

Ти Пролет си благоуханна,

зелена, бяла, многоцветна,

от обич откровенна мàнна.

 

Добра си ти и топлосветна,

небесен дар от син безкрай,

душата ти пламти приветна.

 

И твоят чар е дивен Рай,

дошъл с усмивка на Земята,

за да твори в април и в май.

 

Живот е с тебе красотата,

вълшебството ти е любов,

любимка ти си на дъгата.

 

Мечти сияят с патос нов

и песните ти все са зов.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??