1.02.2006 г., 14:11 ч.

Живота променя 

  Поезия
743 0 2


      
          ЖИВОТА ПРОМЕНЯ


Живота променя, променя, променя...
Къде е малкото, невръстно дете,
kоето усмихвайки се играеше с пясъка?
Къде е искреният и блестящ поглед към небето
гдето, виждайки самолет надаваше възторжено вик?
Къде са бисерните сълзи в дълбоките му очи,
появили се не с болката, а от обидата в чистата му душа?
Няма ги, а и никога няма да ги има!
Живота променя, променя, променя...
И оставя бръчка след бръчка на лицата ни.
И мечтите, гдето ги имахме вече ги няма,
а живота лети и минава и само скръбта ни остава...  
                             
Но настъпва сетния час и отлита душата в омая,
пречистена почива във рая и наново се впуска... в безкрая. 
                                 
                                         07.02.94г./ 13.10.01г. - допълнение

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ВСИЧКИ се променяме, но това не означава, че мечтите изчезват! Те също се променят, дори стават по-големи и по-силни!!! Хубавко е
  • мда...Всеки се променя...
Предложения
: ??:??