3.09.2007 г., 10:24 ч.

Животът 

  Поезия
496 0 0


Животът

Животът е странен -
понякога щастлив,
понякога горчив,
но никога безсмислен.
Всеки има цел,
с която е поел
по своя път трънлив.

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??