Sep 3, 2007, 10:24 AM

Животът 

  Poetry
498 0 0


Животът

Животът е странен -
понякога щастлив,
понякога горчив,
но никога безсмислен.
Всеки има цел,
с която е поел
по своя път трънлив.

© Няма значение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??