8.01.2009 г., 7:31 ч.

Животът 

  Поезия » Друга
657 0 5
Животът е план и игра,
и няма в него правила!
Играй си играта докрай,
обичай и обич раздай!

Заринат ли те лъжи,
ти подъл не бъди...
прощавай на всеки човек
лъжи що е сипал наред!

Живей си живота така,
че като съмне се сутринта
да знаеш, че и този ден
празник голям ще е за теб!

В живота има много неща,
ти само разтвори ръка…
въздуха в длани усети
и всичко истински цени!

Детското в тебе запази,
защото само то е истинско.
Помни!
!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??