3.06.2017 г., 23:25 ч.

Животът е борба 

  Поезия » Философска
1532 3 2

Никога недей да казваш че обичаш, 

ако няма чувства в твоето сърце, 

никога недей след другите да тичаш, 

като безпризорно и ненужно псе! 

 

Нека да си трън на другите в очите, 

да разпалваш завистта им от веднъж, 

и да внасяш смут и ярост във душите, 

иначе ще те размажат отведнъж! 

 

И бори се ти, дълбай, постигай

целите си, независимо къде и как.

Съдбата само смелите настига, 

а не хората живеещи във страх! 

 

03.06.2017

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш свой почерк! Животът обича силните и смелите! Вселената ги подкрепя и успяват! Харесва ми! Поздравления!
  • Харесва ми. Краят е силен! Браво
Предложения
: ??:??