16.02.2010 г., 16:30 ч.

Животът е цяло изкуство 

  Поезия » Философска
693 0 4

В живота идва момент,

когато се объркваш съвсем.

В миналото спомени, 

в настоящето мечти,

а бъдещето може да те нарани.

Оправдани и не - очаквания...

Чакани недочакани желания...

Изказани и скрити чувства...

ЖИВОТЪТ Е ЦЯЛО ИЗКУСТВО!!!

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??