3.07.2020 г., 14:53 ч.

Животът-един за всички, всички за един 

  Поезия » Философска
450 0 0

Животът е един, един за трима, трима

за един както Мускетарите добри,

затуй нека е по братски, за да сме квит-ний с

живота и живота с нас.

Няма да е само весело, знам,

но поне си е борба,

борба за трима, петима, все там!

Всеки ден почва отначало,

затуй днес живей и не му мисли за

идните дни!

 

© Светла Сивкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??