25.08.2010 г., 20:59 ч.

Животът ми 

  Поезия » Философска
857 0 5

Студен, жесток и мрачен, и безличен,
равнодушен, жалък, апатичен,
безмилостен, излъскан и суетен,
отчаян, облачен, безцветен,

протрит, изтъркан, пародичен,
объркан, принизен, циничен,
обезценен, вулгарен и уплашен,
беззвезден, потъмнял и страшен,

бездушен, безметежен, скучен,
парадоксален и беззвучен,
употребяван и захвърлян,
очернен, изгорен, опърлен,

престъпен, болен и прекършен,
от СЪВЪРШЕН и БЯЛ - до СВЪРШЕН...
От БЕЗПРЕДЕЛЕН и БЕЗЦЕНЕН -
живота си като БЕЗУМИЕ преценям.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??