24.04.2014 г., 18:29 ч.

Животът ти е кратък... 

  Поезия
404 0 6

Посрещам си в съня животи
в светлото насред душата,
стоя си и пред Бога кротко,
просто смятам си ги, смятам...

Навярно съм пленен от лудост
и мечтая да живея вечно,
но не може да се случи чудо,
понеже съм досущ човечец.

И посрещам си в съня животи
в светлото насред душата,
ти не падай във опасна клопка,
че животът ти е твърде кратък!










© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??